Hobiler ve ortak planlar etrafında bir topluluk

Hesabınızı ve Verilerinizi Silme

Ruby mobil uygulamasındaki hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Uygulama içinden silme

  1. Ruby uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
  2. Alt menüden Profil sekmesine gidin ve sağ üstteki dişli simgesiyle Ayarlar'ı açın.
  3. Sayfanın en altında, Çıkış Yap'ın altındaki Hesabı Sil'e dokunun.
  4. Şifrenizi girin (Google veya Apple ile giriş yaptıysanız SİL yazın) ve Hesabımı Kalıcı Olarak Sil'e dokunun.
  5. Açılan son onayda Evet, Hesabımı Sil'i seçin.

Hesabınız ve aşağıdaki verileriniz hemen ve kalıcı olarak silinir. Bu işlem geri alınamaz.

Uygulamaya erişemiyorsanız

Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden rubysocial2025@gmail.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Hesabın size ait olduğunu doğruladıktan sonra hesabınızı en geç 30 gün içinde sileriz ve size bilgi veririz.

Silinen veriler

Saklanan veriler ve süreleri

Hesabınız silindikten sonra aynı e-posta adresiyle yeniden kayıt olabilirsiniz; eski verileriniz geri gelmez.

İletişim

Ruby
E-posta: rubysocial2025@gmail.com
Web sitesi: https://rubysocial.app

Son Güncelleme: 10 Ekim 2026